Експерт спрогнозував, що до 2032 року людство відмовиться від смартфонів

Transparent mobile phone. Futuristic glass smartphone. Cellphone with future digital technology screen display and interface. Business person holding invisible modern smart device.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За передбаченням директора по цифровим продуктам групи Veon, Джорджа Хелда, через 9 років людство відмовиться від смартфонів, оскільки з’являться ще більш просунуті технології, а ці пристрої стануть застарілими.

Хелд пояснює, що в сучасному світі мобільні пристрої використовуються переважно для аутентифікації користувача та передачі інформації. Однак, він вважає, що в майбутньому ідентифікація людей може бути здійснена за допомогою обличчя, відбитків пальців або голосу. Щодо передачі інформації, її можна буде проєктувати на стіну або дзеркало за допомогою IoT-датчиків (IoT – Internet of Things, “інтернет речей”).

“Отже, через 9 років смартфони стануть застарілими технологіями, якими ми не будемо користуватись. Ми, як люди, зможемо замінити їх. Наприклад, якщо бабуся загубиться в центрі міста, їй не потрібно буде дзвонити кудись. Вона зможе просто запитати від стіни: “Як мені дістатися додому?” і стіна покаже їй маршрут зі стрілкою”, – прогнозує Хелд, роблячи футуристичні припущення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хелд доходить висновку, що смартфони та вживлювані чіпи, нарівні з іншими застарілими технологіями, втратять свою актуальність протягом найближчих кількох років, і їх використання перестане бути потрібним. Це спричинено настанням нових, більш просунутих технологій, які змінять підхід до спілкування та обміну інформацією. Цей футуристичний прогноз Хелда підкреслює, як швидко розвивається цифровий світ та які інновації ми можемо очікувати у майбутньому.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.