Нова розкладачка Samsung Galaxy Z Flip 5 отримає нереально величезний екран

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У цьому поколінні смартфон отримає значно збільшену діагональ зовнішнього дисплея і нестандартну форму.

Реклама

Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe поділився у твіттері рендерами майбутнього смартфона-розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 5, які розкривають деякі цікаві подробиці щодо змін у дизайні та характеристиках пристрою.

За даними джерела, новинка отримає зовнішній 3,4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 720×748 пікселів, що майже вдвічі більше за 1,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 260×512 пікселів у поточному Galaxy Z Flip 4. Примітно, що екран займає майже всю верхню частину зовнішньої панелі, але при цьому він нетипово обтікає камерний блок. До слова, об’єктиви в новинці будуть розташовані горизонтально. Ось як виглядатиме Galaxy Z Flip 5 поруч із попередником.

Варто зазначити, що збільшення діагоналі зовнішнього дисплея дасть змогу використовувати його не тільки для перегляду сповіщень, а й для повноцінного управління смартфоном. Для кумедного порівняння хочемо нагадати, що в оригінальному iPhone 2007 року встановлено 3,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 320×480 пікселів.

Слідом за цим у мережі з’явилися й інші рендери, що підтверджують ці зміни в дизайні. Судячи з усього, внутрішній складаний дисплей залишиться без змін, його діагональ складе ті ж 6,7 дюйма.

Крім того, Galaxy Z Flip 5 отримає флагманський чипсет Snapdragon 8 Gen 2, 8/12 ГБ оперативної і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, а також акумулятор ємністю 4100 мАг.

Очікується, що Samsung проведе наступну масштабну презентацію Galaxy Unpacked наприкінці липня. Крім розкладачки Galaxy Z Flip 5, ми також чекаємо топовий складаний смартфон Galaxy Z Fold 5 і планшети серії Galaxy Tab S9.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ