Apple почала продаж відремонтованих AirPods Pro 2 з USB-C, проте їх покупка може бути ризикованою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple почала продаж сертифікованих відновлених AirPods Pro 2 з USB-C у своєму магазині, але це не найвигідніша пропозиція. Їх ціна становить 209 доларів (~8500 грн).

Реклама

Зазвичай сертифікований відновлений магазин Apple є чудовим місцем для придбання продукції за зниженими цінами. Apple ретельно відновлює свої пристрої, замінюючи багато компонентів, тому вони майже не відрізняються від нових, окрім упаковки. Однак цього разу ситуація інша.

Ціна на відновлені AirPods Pro становить 209 доларів (~8500 грн), що на 30 доларів (~1200 грн) дорожче за нові AirPods Pro 2 з USB-C на Amazon.

Apple також пропонує відновлені AirPods 3 з зарядним чохлом Lightning за 129 доларів, що співпадає з ціною нових AirPods 4. Варто звернути увагу на новіші моделі.

На вересневій презентації Apple представила нові функції для захисту слуху в AirPods Pro 2, включно з клінічним слуховим апаратом і новими технологіями шумозаглушення. Тож зараз чудовий час для покупки AirPods Pro 2, але краще вибрати нові, а не відновлені.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ