Вихід iOS 18.0.1 вже не за горами і в ній будуть виправлені помилки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За наявними даними, компанія Apple готує до випуску нову версію iOS 18.0.1, яка міститиме виправлення помилок і покращення стабільності роботи пристроїв, що підтримуються. Про це стало відомо виданню MacRumors, які знайшли у внутрішніх документах компанії згадки про те, що минулого вона точно запускала нові версії.

Реклама

Кілька тижнів тому вийшла iOS 18, в якій з’явилося кілька нових функцій, але багато користувачів повідомляють про помилки, наприклад, про проблеми із сенсорним екраном. Тому очікується, що найближчим часом буде випущено нову версію, в якій буде виправлено ці помилки, можливо, наступного тижня або, в крайньому випадку, через тиждень. Пам’ятайте, що iOS 18.1 вийде наступного місяця, тому ці версії не будуть перетинатися.

Реліз iOS 18.0.1 буде орієнтований на виправлення помилок, тому основні нові функції будуть такими. Як вже згадувалося, деякі користувачі мають проблеми з дисплеєм, особливо на iPhone 16 і iPhone 16 Pro, а також є збої в роботі програми «Повідомлення». З іншого боку, iPadOS 18 викликає проблеми на iPad Pro із процесорами M4.

Точну дату виходу нової версії поки що не визначено, але швидше за все, вона вийде не пізніше кінця наступного тижня. Це оновлення з’явиться до виходу iOS 18.1 у жовтні, яке очікується раніше, ніж передбачалося, можливо, у середині місяця.

iOS 18.1 принесе кілька нових функцій, оскільки це буде перша версія, в якій буде реалізовано деякі функції Apple Intelligence. Однак, якщо ви живете в Євросоюзі, то поки не зможете скористатися цими функціями, оскільки вони не будуть доступні в цьому регіоні. Тим не менш, якщо ви хочете випробувати їх на своєму iPhone, ви можете зробити це, змінивши регіон, мову та використовуючи американський обліковий запис.

Першими новими функціями Apple Intelligence стануть інструменти для редагування тексту, зведення повідомлень, резюме статей і листів у Safari, новий режим фокусування, що не відволікає увагу, і функція Clean Up, яка дозволить видаляти елементи з фотографій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ