VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні оновлення до Android 15 для своїх пристроїв. Це відбулося раніше, ніж у Samsung і навіть Google, розробника Android.

Реклама

Як повідомляють у соціальних мережах, VIVO вже випускає оновлення FuntouchOS 15 на основі Android 15 для своїх флагманських моделей, таких як VIVO X Fold3 Pro, VIVO X100 Pro, VIVO X100 та iQOO 12.

Зазвичай Google та Samsung є лідерами у випуску нових версій Android, однак VIVO випередила їх. Незважаючи на те, що офіційний реліз FuntouchOS 15 запланований на 30 вересня, деякі користувачі вже отримали оновлення. Серія Pixel 9 від Google все ще очікує Android 15, який імовірно буде випущений у середині жовтня, а Samsung поки не анонсувала вихід бета-версії One UI 7 на базі Android 15.

FuntouchOS 15 додає чимало нових функцій, серед яких AI Eraser для редагування зображень у Галереї та Live Transcribe для реального часу перекладу розмов будь-якою мовою. Також інтегровано функції Android 15, зокрема підвищену конфіденційність екрану та вбудовану підтримку супутникового зв’язку. Оновлення поширюється поступово і незабаром стане доступним для всіх користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ