Snapdragon 8 Gen 4 у Samsung Galaxy S25 Ultra збільшив продуктивність у Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Лише за день після першої появи на платформі Geekbench, Samsung Galaxy S25 Ultra знову пройшов тести, цього разу з підвищеними частотами процесора Snapdragon 8 Gen 4. У новому тесті два основні ядра чіпа працювали на частоті 4,47 ГГц, що помітно перевищує попередні 4,19 ГГц. Також шість енергоефективних ядер підвищили частоту з 2,90 до 3,53 ГГц, що робить ці показники найвищими для Snapdragon 8 Gen 4 на даний момент.

Реклама

Це очікувано, оскільки Samsung традиційно використовує спеціальні версії чіпів Snapdragon for Galaxy у флагманах серії S, які мають вищі частоти порівняно з базовими моделями. Таким чином, версія Snapdragon 8 Gen 4 для Galaxy в S25 Ultra також, ймовірно, оптимізована для більш високої продуктивності.

Новий тест Geekbench продемонстрував зростання продуктивності S25 Ultra, особливо у багатоядерному режимі, де бал збільшився з 9080 до 9706. Водночас, продуктивність в одноядерному тесті трохи знизилася — 3011 балів проти попередніх 3069. Важливо зазначити, що ці тести проводилися на ранніх версіях пристрою, і Samsung ще має час для подальшої оптимізації чіпа Snapdragon 8 Gen 4, щоб максимально розкрити його потенціал.

Порівнюючи з конкурентами, наприклад, з iPhone 16 Pro Max, який у одноядерних тестах Geekbench показує 3331 бал, S25 Ultra набирає 3011. Проте, у багатоядерних тестах iPhone досягає 8300 балів, тоді як S25 Ultra демонструє значно кращий результат у 9706 балів. Як і раніше, iPhone перевершує конкурентів у одноядерній продуктивності, але відстає в багатоядерних тестах від Android-пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ