DJI показала дрон Mavic 3 Pro з 56-кратним зумом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія DJI оголосила дату майбутньої презентації – 25 квітня. На ній компанія має намір представити свій новий дрон серії Mavic – Mavic 3 Pro.

Такого висновку можна дійти, якщо поглянути на тизер, приурочений до анонсу заходу. На ньому зображено пристрій, який дуже сильно нагадує Mavic 3 Pro, що витік раніше в Мережу:

Новинка отримає три камери. Це буде перший квадрокоптер бренду з такою кількістю об’єктивів, що має значно поліпшити можливості зйомки для професійних фотографів і відеооператорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, на зображенні видно логотип шведської компанії Hasselblad. Раніше DJI вже співпрацювала з цим виробником фототехніки, випускаючи в рамках лінійки Mavic 3 Classic камери L2D-20c.

З чуток, Mavic 3 Pro отримає поліпшені характеристики, включно з 40-мегапіксельною основною камерою (замість 20 МП у базовій версії) і 56-кратним гібридним зумом (у базовій версії – 28-кратний). Крім того, додасться ультраширококутний об’єктив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.