WhatsApp з 20 листопада почне блокувати всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із секретів величезної популярності WhatsApp полягає в тому, що даний месенджер є повністю безкоштовним, тобто за нього не потрібно абсолютно нічого платити. Це вкрай позитивно відбивається на цьому програмному забезпеченні, роблячи його максимально привабливим за сукупністю якостей. 

При цьому розробники регулярно додають у своє програмне забезпечення нові функціональні можливості, роблячи це з метою розширення його функціональних можливостей і підвищення зручності використання. І ось дійшло справа до того, чого явно ніхто не очікував навіть і близько, тому що просто елементарно навіть і уявити не міг, що одного разу в найближчому майбутньому до цього дійде.

Месенджер WhatsApp має величезну популярність по всій земній кулі, але навіть це програмне забезпечення, що існує на ринку в 2009 році, містить певні недоліки, які поступово дають про себе знати. Багато користувачів цього ПЗ знають, що якщо їм пише якийсь новий співрозмовник, у тому числі в груповому чаті, месенджер надсилає повідомлення. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У результаті, залежно від налаштувань телефону, він може видавати сигнал та вібрувати, тим самим привертаючи увагу. Для тих, хто часто і багато спілкуються через цей месенджер, це є величезною проблемою, тому що на будь-яке повідомлення від нового співрозмовника доводиться реагувати відразу, адже месенджер до цього спонукає.

Оскільки багато людей незадоволені таким станом справ, адміністрація месенджера оголосила про важливе нововведення вже з 20 листопада. У магазинах App Store, Play Market і Windows Store вже доступна оновлена ​​версія WhatsApp, де з’явився захист від нових повідомлень. Вона почне працювати зовсім скоро, а суть її зводиться до того, щоб блокувати всіх користувачів без винятку, коли вони пишуть новому контакту повідомлення або відповідають йому в груповому діалозі. 

Таким чином, будь-які нові чати та діалоги тепер будуть за замовчуванням без звуку, тобто звук та будь-які інші повідомлення блокуватимуться. Якщо одержувач цього побажає, він зможе включити звук для конкретної людини, але за замовчуванням відтепер він виявиться відключений для всіх і кожного, кого немає в контактах і адресній книзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.