Microsoft Cortana тепер доступна на iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Microsoft Cortana тепер можна встановити на iPad. Електронний помічник c оновленим інтерфейсом, оптимізованим під екран планшета, ні в чому не поступається своїй версії для iPhone.

 

У голосового помічника Microsoft є багато суперників, тим більше, що власники iPhone і iPad за краще спілкуватися з Siri. Однак Microsoft Cortana – це практично незамінний помічник для власників Apple, які користуються ПК на Windows 10 і різними сервісами Microsoft. Також Cortana може взаємодіяти зі сторонніми додатками, включаючи Facebook, Skype і інші.

У Cortana для iPad змінився зовнішній вигляд – розробники адаптували інтерфейс для 7,9-12,0-дюймових дисплеїв iPad. Воно також тепер запускається на 20% швидше, ніж раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft Cortana можна використовувати для планування зустрічей, установки нагадувань і таймерів, відповідей на питання і тп. Але, на жаль, програма має ті ж обмеження, що і інші сторонні помічники на iOS, а це значить, що його не можна встановити, як помічника за замовчуванням. Його також неможливо викликати за допомогою голосової команди, як у випадку з Apple Siri.

Cortana для iPad можна завантажити тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.