Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу вже цієї осені.

Справа в тому, що Єврокомісія визнала iPadOS платформою-брамником, тобто значним «гравцем» на ринку планшетів. Аналогічне рішення раніше було винесено щодо iOS, що змусило Apple внести великі зміни до її роботи на території ЄС. Тепер справа дійшла і планшетів компанії.

Згідно з джерелом, Apple підтвердила, що восени iPad зазнають великих змін. На планшетах з’являться сторонні магазини програм, підтримка сторонніх веб-движків і таке інше. По суті, iPadOS втратить свою головну відмінність від Android-планшетів – закритість та захищеність системи. Принаймні на території ЄС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.