Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За новими даними, можливо, вони будуть засновані на новій SoC Apple M4 з упором на штучний інтелект. Під час цієї презентації нам можуть показати перші приклади практичного застосування ШІ в екосистемі Apple.

Повідомляється, що на якусь масштабну демонстрацію чекати не варто, оскільки Apple приберегла це все до WWDC-2024, коли нам покажуть iOS 18 і нові функції ІІ. Однак дещо, мабуть, доведеться показати вже зараз, щоб продати користувачам нові iPad Pro, особливо якщо вони дійсно отримають SoC M4 через півроку після виходу M3.

Нагадаємо, нещодавно були чутки про те, що Apple сконцентрується на моделях ШІ, які запускатимуться локально на пристроях компанії, тоді як зараз виробники смартфонів переважно використовують хмарні сервіси для роботи функцій ШІ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.