Представлена перша клавіатуру яка працює з повною відсутністю шуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлена ​​Seneca – перша у світі електроємнісна клавіатура з нульовим шумом при натисканні на клавіші. Вона стоїть як потужний ігровий ПК.

Головною фішкою клавіатури стали безшумні стабілізатори клавіш. Під час друку користувач взагалі не чутиме клацань. Це дуже зручно, якщо ви працюєте вночі і не хочете потурбувати вашого сплячого сусіда чи партнера.

Створенням Seneca займається ентузіаст Райан Норбауер. Інженер сам розробляв клавіатуру протягом п’яти років. Повідомляється, що автору довелося повністю винайти стабілізатори, зробивши їх абсолютно тихими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Seneca виконана у ретро-футуристичному дизайні з білим корпусом та сірими клавішами. Numpad відсутня. Клавіатура підійде як геймерам, так і тим, хто працює за комп’ютером.

Вартість клавіатури Seneca складає 3400 доларів. За ці гроші можна зібрати потужний ПК та докупити аксесуарів на здачу. Очевидно знайдуться багаті естети, яким важливо безшумність при друку. Продаж новинки стартує влітку 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtomshardware.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.