Наступний телефон OnePlus може отримати величезне оновлення камери

Наступний телефон OnePlus може отримати величезне оновлення камери
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Злиття OnePlus зі своєю материнською компанією Oppo було одночасно і добрим, і поганим для бренду Never Settle. У той час як OnePlus зіткнувся з пригнічуючим падінням якості свого раніше відмітного інтерфейсу, він допоміг компенсувати це продуктивністю камери – багато в чому завдяки партнерству Oppo зі знаменитим виробником зображень Hasselblad. За чутками, ця співпраця знову принесе свої плоди, цього разу у вигляді телефону-розкладачки з надійною камерою.

Незважаючи на чутки про звільнення Oppo та OnePlus із сегменту складних телефонів, OnePlus вже планує випустити другий складаний телефон цього року. Однак, на відміну від OnePlus Open, майбутній розкладачка матиме формат Galaxy Flip, схожий на раковину. На додаток до нового форм-фактору, телефон-розкладачка OnePlus, ймовірно, буде оснащений теле- та макрокамерою, згідно з чутками, виявленими Android Authority на китайській соціальній медіаплатформі Weibo.

Чутки, що розповсюджуються Smart Pikachu (псевдонім і пост перекладені за допомогою Google Translate), говорять про те, що ці функції камери з’являться в наступному компактному розкладному телефоні Oppo і, імовірно, будуть перенесені на аналогічний телефон OnePlus або його ребрендинг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телекамери – велика рідкість для телефонів-розкладачок, таких як Galaxy Z Flip 5, оскільки вони збільшують товщину телефону. Однак поточний фліп-телефон Oppo, Find N3 Flip, випущений у жовтні минулого року, має потрійну камеру, включаючи 2x телефотокамеру. Одночасно з цим ультраширока камера телефону виконує функції макрозйомки.

Тому наявність цих функцій на телефоні, який, швидше за все, називатиметься Find N5 Flip (китайські бренди зазвичай пропускають цифру 4, яка в їхній культурі вважається зловісною), не здається дивовижною. Однак це не прояснює точних специфікацій цих передбачуваних камер.

Фліп-телефон OnePlus має сенс

Хоча в чутках про це прямо не йдеться, потенційно це може означати, що OnePlus випустить такий самий телефон зі своїм власним шильдиком. Це цілком правдоподібно, оскільки компанія пішла тим самим шляхом з OnePlus Open і OnePlus Watch 2, які продаються як Oppo Find N3 і Watch X на ринках, де OnePlus або не продає, або менш поширена.

Чутки також говорять про те, що наступний доладний смартфон Oppo відстає від конкурентів як мінімум на кілька місяців. Не схоже, що вони використовують технологічне відставання, оскільки попередні складні пристрої Oppo пропонували краще апаратне забезпечення, особливо у плані камер, ніж аналоги від Samsung.

Незважаючи на чутки про відміну наступного набору складних пристроїв OnePlus і Oppo, які остання спростувала, ми очікуємо, що запуск відбудеться пізніше цього року, ніж минулого. Інше авторитетне джерело раніше припустило, що запуск Oppo Find N5 (який також може бути OnePlus Open 2) буде відкладено з другого до четвертого кварталу 2024 року.

Враховуючи, що бренди агресивно розширюються на фліп-фони, чутки про те, що Oppo повністю відмовляється від цієї категорії, здаються менш переконливими, ніж будь-коли. Ми дізнаємося більше найближчими місяцями, коли з’являться нові витоки та телефони, можливо, надійдуть у виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.