Samsung підтверджує, що лінійка Galaxy Watch 7 матиме три моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За неофіційними джерелами, лінійка Galaxy Watch 7 від Samsung матиме три моделі замість двох, що свідчить про зміну стратегії компанії. Це підтверджується інформацією щодо фінансових результатів за перший квартал. В офіційній заяві бренд з Південної Кореї розкрив деталі своєї стратегії в області пристроїв.

Samsung стверджує, що прагне розширити екосистему Galaxy шляхом представлення нових моделей та форм-факторів, таких як Galaxy Ring. Це натякає на можливу появу нового годинника в лінійці Galaxy Watch, хоча конкретні назви залишаються невідомими. Відомо, що компанія працює над доступним годинником Galaxy Watch під назвою Galaxy Watch 4 (2024) і може повернутися до прямокутної форми розумного годинника в Galaxy Watch 7.

У заяві Samsung також згадується про можливий випуск нових пристроїв, включаючи Galaxy Ring і про намір задовольнити потреби користувачів шляхом запуску нових моделей преміум-класу. Передбачається, що оновлення буде реалізовано в преміальних версіях Galaxy Watch. Galaxy Watch 6 classic в даний час вважається преміум-пропозицією і, можливо, серія Galaxy Watch 7 представить моделі pro або Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що лінійка Galaxy Watch 7 та Galaxy Ring буде представлена ​​на заході Galaxy Unpacked 10 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.