Слух: iPhone 13 виявиться в дефіциті відразу після анонса

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними галузевих джерел, після прем’єри iPhone 13 придбати новий смартфон зможуть далеко не всі бажаючі. І справа не в підвищеному попиті – як виявилося, проблеми виникли у ключових постачальників комплектуючих для пристроїв Apple.

Реклама

Від чергової хвилі епідемії коронавірусу постраждали відразу дві компанії. Murata Manufacturing – найбільший постачальник багатошарових керамічних конденсаторів, на частку якого припадає 40% світових відвантажень. Минулого тижня виробник був змушений закрити один з найбільших своїх заводів через 98 підтверджених випадків захворювань співробітників коронавірусів.

Крім того, японська Taiyo Yuden, що спеціалізується на електронній продукції, в цьому місяці також була змушена скоротити обсяги випуску на заводі в Малайзії. У зв’язку з пандемією, уряд країни вимагає від бренду залишити на заводі не більше 60% працівників. Вимушене скорочення персоналу дозволяє задіяти максимум 80% виробничих потужностей.

З чуток, відразу після виходу слід очікувати дефіциту нових смартфонів Apple. Про можливе підвищення цін у зв’язку з обмеженими обсягами поставок аналітики не повідомляють.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ