Galaxy S25 Ultra може отримати 16 ГБ оперативної пам’яті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На початку серпня Samsung оголосила про початок виробництва найтонших чіпів пам’яті для мобільних пристроїв, які забезпечать можливість локальної обробки штучного інтелекту безпосередньо на самих гаджетах.

Реклама

За словами компанії, нові 12-нм чіпи будуть доступні в конфігураціях на 12 і 16 ГБ. Це породило припущення, що Galaxy S25 Ultra отримає версію з 16 ГБ оперативної пам’яті. Останнім пристроєм від Samsung із таким обсягом пам’яті був Galaxy S21 Ultra, який вийшов три роки тому.

Відомий інсайдер Ice Universe у Twitter підтвердив, що версія Galaxy S25 Ultra з 16 ГБ оперативної пам’яті з’явиться з імовірністю 100%. Для звичайних сценаріїв користування цілком вистачить 12 ГБ пам’яті.

Частина оперативної пам’яті, як і цього року, буде зарезервована для виконання завдань, пов’язаних із ШІ. Модель із 16 ГБ пам’яті зможе обробляти ці завдання швидше, ніж версія з 12 ГБ.

Підвищення обсягу пам’яті очікується лише у версії Ultra, тоді як Galaxy S25 і Galaxy S25 Plus, швидше за все, збережуть 12 ГБ оперативної пам’яті.

Вихід Galaxy S25 Ultra прогнозується на січень. Смартфон матиме 6,8-дюймовий дисплей Dynamic AMOLED 2X з частотою оновлення від 1 до 120 Гц і працюватиме на процесорі Snapdragon 8 Gen 4. Основна камера, ймовірно, отримає 1-дюймовий сенсор ISOCELL на 200 Мп, що покращить якість фотографій при низькому освітленні та забезпечить високу деталізацію. Також очікуються нові функції штучного інтелекту для покращення обробки фото і відео, а також інші можливості, не пов’язані з камерою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ