У Huawei P40 Pro буде перископічна телекамера: обіцяють оптичний зум 10x

Авторитетний інсайдер заявляє, що прийдешнє продовження культової лінійки Huawei Р оснастять оновленою камерою з крутим зумом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei завжди була в топі рейтингів DXoMark – навіть Apple і інші провідні бренди не могли з нею конкурувати. Саме тому прийдешній флагман P40 Pro створює так багато чуток і обговорень. Вчора в мережі з’явилася інформація про те, що новинка, яку представлять в першій половині 2020 року, отримає перископічних камеру і десятикратний зум – про це заявив авторитетний аналітик Го Мінхао (Guo Minghao).

У своєму звіті інсайдер розповів, що Huawei P40 Pro, як і очікувалося, буде коштувати від 570 до 713 доларів, а виробник планує продати близько 9 мільйонів пристроїв в наступному році. Крім того, Мінхао каже, що майбутні смартфони компанії теж будуть оснащені новим модулем камери – як мінімум, мова йде про лінійках Mate і продукції, що випускається під брендом Honor. Оптичний зум теж стане свого роду фішкою 2020 року – ще більше виробників стануть додавати його в свої пристрої.

Нова перископічна телекамера стане логічним продовженням технологій, якими всіх підкорив P30 Pro (до речі, його оптичний зум був п’ятиразовим). Внутрішня структура об’єктива, за словами Го Мінхао, більш складна і продумана, що дозволить користувачам отримувати ще більш яскраві і цікаві знімки навіть в умовах великої відстані до об’єктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.