Новий смартфон Xiaomi став найкрасивішим в світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

3 березня 2019 року, виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь в соціальній мережі Weibo зі свого особистого облікового запису розмістив фотографію нового смартфона бренду, який фанати швидко назвали найкрасивішими в світі мобільним пристроєм. Йдеться про нове забарвленням флагмана Mi 9, яке є градієнтним, а складається вона відразу з чотирьох кольорів, які дуже красиво і незвично переливаються одне в одного. При цьому, в залежності від кута огляду, корпус змінює свій зовнішній вигляд.

Реклама

Вони вважають, що в даному конкретному випадку корпус пофарбований не в градієнтний колір, а в унікальний для смартфонів голографічний, що і дозволяє йому змінювати свій зовнішній вигляд в залежності від кута огляду. Так це чи ні – ніхто точно не знає, проте зараз все вказує на те, що це насправді так. За словами глави Xiaomi, новинка в особі Mi 9 в такому кольорі надійде в продаж «найближчим часом». Колір складається з червоного, оранжевого, жовтого, зеленого синього і фіолетового забарвлень.

Скільки буде коштувати таке забарвлення смартфона Xiaomi Mi 9, на жаль, зараз невідомо, також як і те, коли конкретно вона стане доступна для покупки. Якщо це і станеться найближчим часом, даний флагман стане першим в світі мобільним пристроєм топового рівня, здатним похвалитися голографічним корпусом, здатним змінювати забарвлення. Для всіх любителів стильний і незвичайних речей новинка абсолютно точно стане найкрасивішим в світі смартфоном, як її вже називають в соціальній мережі Weibo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: