One UI 7 отримає дуже потрібну функцію безпеки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Телефони Samsung відомі своїм великим набором функцій, включаючи потужні заходи приватності та безпеки, такі як Авто Блокувальник, Samsung Pass, Захищена папка та Приватний обмін. Проте одна важлива функція безпеки, яка відсутня в One UI, – це блокування додатків (App Lock). Ця функція дозволяє користувачам блокувати окремі додатки за допомогою пароля або біометричної аутентифікації.

Реклама

Згідно з останніми звітами, Samsung може заповнити цю прогалину, випустивши функцію блокування додатків разом з майбутньою оновленням One UI 7.0. Ця інформація походить від @tarunvats33, відомого джерела, яке виявляє нові функції та оновлення для пристроїв Samsung. Скріншоти підказують, що функція App Lock може з’явитися як нова опція в розділі Розширені функції в додатку Налаштування, конкретно нижче функції Подвійний месенджер.

На даний момент, хоча на пристроях Samsung є Захищена папка для приховування чутливих додатків, документів та медіафайлів, налаштування Захищеної папки потребує встановлення окремого екземпляру кожного додатка. App Lock надасть простіше рішення, дозволяючи користувачам захищати окремі додатки без необхідності такої настройки.

Важливо ставитися до цієї інформації обережно, оскільки надійність інформації від @tarunvats33 щодо майбутніх функцій не є повністю підтвердженою. Крім того, неясно, чи функція блокування додатків буде введена в оновленні One UI 6.1.1 або One UI 7.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ