Київстар скасовує деякі популярні тарифи з 20 червня: що це означає для користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Київстар оголосив про зміни у своїй лінійці контрактних тарифів, які набудуть чинності з 20 червня 2024 року. Зокрема, компанія припиняє можливість підключення новим абонентам тарифу під назвою “Любов до батьків”. Ця інформація була оголошена у пресслужбі оператора.

Реклама

Якщо користувачі вже використовують тариф “Любов до батьків” або планують його підключення до 19 червня 2024 року, їхні умови залишаться без змін після введення нових правил. Це означає, що вони зможуть продовжувати користуватися тими ж вигодами і тарифними умовами, які були актуальними до визначеної дати.

Також з 20 червня 2024 року контрактні абоненти зможуть підключити новий тариф — “LOVE UA Комфорт”. Цей контрактний тариф створили для абонентів Київстар у віці від 60 років, а також людей з інвалідністю І-III групи. Щоб перейти на “LOVE UA Комфорт”, достатньо завітати до магазину оператора – перелік тут. Усі деталі про новий тариф у день його запуску будуть доступні на сайті Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоinformator.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: