OnePlus Ace 3 Pro отримає велику батарею у тонкому пристрої

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

OnePlus збирається представити Ace 3 Pro, про що повідомили кілька інсайдерів, поділившись деталями щодо майбутнього телефону, включаючи ємність батареї та варіанти пам’яті.

Реклама

За інформацією від Digital Chat Station, компанія розробила більші батареї, одночасно роблячи пакет тоншим. Це рішення дебютує в Ace 3 Pro і буде реалізовано в усіх майбутніх флагманах, включаючи OnePlus 13.

Новий Ace матиме щонайменше три варіанти кольору – звичайний Чорний, шкіряний Зелений і керамічний Білий; останній буде пропонуватися як “Колекційне видання”, згідно з нашим машинним перекладом.

Зображення, які оприлюднив DCS, показали поточну батарею ємністю 5,000 мАг, яка є в OnePlus Ace 2 (продається міжнародно як OnePlus 11R), і ця батарея має товщину 6 мм. Новий пакет буде мати ємність 6,100 мАг і товщину 5.51 мм і має бути використаний в різних пристроях з плоскими або кривими боками та панелями спереду і ззаду.

Ми вважаємо, що це може бути батарея Glacier, спільно розроблена OnePlus і CATL, яка була представлена громадськості на початку цього тижня.

Що до пам’яті, OnePlus Ace 3 Pro буде мати на вибір 16 ГБ ОЗП + 512 ГБ пам’яті або 24 ГБ ОЗП + 1 ТБ пам’яті. Інсайдер у своїй інформації також зазначив, що можливо буде доступна версія з 12 ГБ ОЗП і 256 ГБ пам’яті за більш доступною ціною в CNY 2,999 (приблизно $415). Проте, ще не було офіційного підтвердження від OnePlus, чи це реальна інформація, чи просто побажання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: