ChatGPT для macOS став доступним для всіх користувачів без обмежень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OpenAI оголосила, що додаток ChatGPT для Mac став доступним для всіх користувачів. Хоча додаток вперше з’явився в середині травня, раніше він поширювався обмежено і лише для передплатників ChatGPT Plus.

Реклама

Згідно з повідомленням OpenAI, додаток ChatGPT для Mac покликаний спростити користувачам доступ до ШІ-боту для вирішення завдань, пов’язаних з електронною поштою, скріншотами, веб-сайтами та контентом на Mac. Після встановлення додатку можна натиснути Option + Space на клавіатурі, щоб відкрити інтерфейс чату та поставити запитання.

У додатку доступний вбудований голосовий режим для спілкування з ChatGPT, функція пошуку для перегляду минулих розмов та багато іншого. Зараз для використання ChatGPT на Mac не потрібна передплата. OpenAI зробила останню версію ChatGPT, GPT-4, доступною безкоштовно, хоча й з обмеженою кількістю запитів.

Крім того, голосову версію GPT-4о, представлену на травневій презентації, поступово поширюватимуть на невелику групу користувачів. Всім передплатникам асистент із підтримкою комп’ютерного зору та емоціями стане доступним восени.

Компанія Apple уклала угоду з OpenAI, в рамках якої ChatGPT буде інтегровано в iOS 18, iPadOS 18 та macOS Sequoia. З дозволу користувача вбудований персональний помічник Siri зможе передавати складні запити до ChatGPT, повідомляючи інформацію у відповідь користувачу. Спочатку оновлення буде доступне обмеженій кількості користувачів і тільки американською англійською. Завантажити ChatGPT для macOS можна з офіційного сайту розробників. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ