Canalys опублікував новий рейтинг продажу повністю бездротових навушників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У першому кварталі 2024 року компанія Canalys опублікувала список найбільших поставок бездротових навушників в материковому Китаї. Лідером за обсягами продажів стала Xiaomi, яка поставила 3 ​​мільйони пар навушників TWS, що відповідає зростанню на 76,2% порівняно з попереднім роком. Недавно випущені навушники відкритого типу Xiaomi суттєво сприяли підвищенню її частки на ринку. Компанія демонструє стабільний двозначний ріст у цій категорії вже протягом чотирьох кварталів поспіль.

Реклама

На другому місці знаходиться Huawei з поставками 2,5 мільйона пар навушників у першому кварталі. Основний внесок у цей результат зробили навушники початкового рівня FreeBuds SE2. Huawei також продемонструвала значне зростання протягом останніх чотирьох кварталів.

Apple посідає третю позицію з обсягом постачання 2 мільйонів навушників у першому кварталі 2024 року. Edifier займає четверте місце з поставками 1,7 мільйона одиниць.

Постачання аудіопристроїв у материковому Китаї склали 19,5 мільйонів одиниць у першому кварталі, що на 21,3% більше, ніж минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: