Розкрито характеристики найменшого 5G-смартфону у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Unihertz, відома своїми нішевими смартфонами, наприкінці червня почала інтригувати фанатів анонсом нового пристрою Jelly Max. За словами виробника, цей смартфон стане найменшим телефоном із підтримкою 5G на ринку. Через два тижні після першого анонсу бренд розкрив більше деталей щодо цього очікуваного гаджета, про що повідомляє Gizmochina.

Реклама

Jelly Max відмовився від використання малопотужних процесорів, характерних для невеликих телефонів. Замість цього смартфон оснащений чіпом MediaTek Dimensity 7300, має 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та 256 ГБ вбудованої пам’яті UFS 3.1. Порівняно зі своїм попередником Jelly Star, новинка Unihertz пропонує значне підвищення продуктивності: на 54% швидший процесор, на 87% швидший графічний процесор, на 36% швидшу пам’ять і на 30% вищу енергоефективність.

Реклама

Хоча точні розміри екрану та корпусу Jelly Max поки не розкриваються, Unihertz запевняє, що компактність пристрою не вплине на термін служби батареї. Телефон оснащений акумулятором ємністю 4000 мАг, що є досить значним для маленького пристрою. Також передбачена швидка зарядка потужністю 66 Вт, яка дозволяє зарядити телефон до 90% лише за 20 хвилин.

Порівняно з габаритами стандартної клавіатури, показаної в тизері, стає зрозуміло, що телефон буде не більше 5,4-дюймового iPhone 13 mini. Це суттєво перевершує крихітний 3-дюймовий дисплей Jelly Star, роблячи Jelly Max більш практичним для повсякденного використання.

Подробиці про дату запуску та ціну поки що відсутні. Unihertz підтвердив, що кампанія на Kickstarter розпочнеться незабаром. Крім того, існує інформація, що Unihertz можливо працює над ще одним телефоном із фізичною клавіатурою, що сподобається шанувальникам, які цінують тактильний досвід набору тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ