Samsung Galaxy S24 FE показали на нових рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung готується до випуску Galaxy S24 FE, і останнім часом з’явилося чимало інформації про цей смартфон. Сьогоднішній витік надав рендери, які показують пристрій у чотирьох кольорах: синьому, графітовому, зеленому та жовтому.

Реклама

Очікується, що після запуску модель також буде доступна в білому кольорі, хоча в цьому наборі зображень цей варіант не з’явився.

Galaxy S24 FE майже не відрізняється від свого попередника на перший (і навіть другий) погляд. У дизайні Samsung дотримується принципу «якщо все працює, не змінюй», зберігаючи навіть розташування світлодіодного спалаху таке ж, як у S23 FE.

Реклама

Ключовою особливістю S24 FE стане плоска алюмінієва рама, а товщина бічних рамок складе 1,99 мм. Задня панель буде виготовлена зі скла. Смартфон отримає 6,7-дюймовий FHD+ дисплей з частотою оновлення 120 Гц, максимальною яскравістю 1900 ніт і захисним склом Gorilla Glass Victus+. Усередині працюватиме версія чіпсета Exynos 2400 із зниженою частотою.

Основна камера отримає 50 Мп, а також буде ультраширокий модуль на 12 Мп і телефото з 3-кратним зумом на 8 Мп. Galaxy S24 FE підтримуватиме дротову зарядку потужністю 25 Вт і бездротову зарядку на 15 Вт. Минулорічний S23 FE був представлений у жовтні, і є ймовірність, що S24 FE з’явиться у той же період цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ