Honor Watch 5 представлені офіційно: величезний дисплей та 15 днів роботи без підзарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На виставці IFA 2024 бренд Honor представив новий смартгодинник — Honor Watch 5, який отримав більший, яскравіший дисплей, покращену автономність та точніші функції для моніторингу здоров’я в порівнянні з попередніми моделями.

Реклама

Honor Watch 5 оснащений квадратним 1,85-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 450×390 пікселів та яскравістю до 1000 ніт. Корпус виготовлено з алюмінію, на боці годинника розташовані цифрове коліщатко для зручного керування, а також динамік і мікрофон для здійснення дзвінків через Bluetooth.

Годинник має вологозахист рівня 5ATM, що дозволяє використовувати його для плавання, хоча слід уникати контакту з солоною водою. Пристрій підтримує широкий спектр тренувань, включаючи біг та ходьбу з GPS-відстеженням. З’єднання забезпечується через Bluetooth 5.2. Honor Watch 5 також має 4 ГБ внутрішньої пам’яті для зберігання музики.

Серед нових функцій — Scientific Sleep Management (точний моніторинг сну), Healthy Morning Report (детальні дані про стан здоров’я) та Quick Health Scan (швидкий огляд усіх показників). Завдяки кремнієво-вуглецевому акумулятору на 480 мАг, годинник може працювати до 15 днів без підзарядки.

Honor Watch 5 з’явиться у продажу пізніше цієї осені в чорному, золотому та зеленому кольорах, проте ціна поки що не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ