Стали відомі деякі з нових можливостей Siri у iOS 18

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Одним із головних героїв iOS 18 стане Siri. На віртуального помічника iPhone чекає повна перебудова, і, схоже, це відбудеться завдяки інструментам OpenAI і ChatGPT. У новому звіті розповідається про деякі нові функції, які ми можемо побачити у Siri, а також у власних програмах.

Реклама

Як повідомляє джерело AppleInsider, у iOS 18 з’являться функції створення розумних відповідей у ​​додатку «Повідомлення»,ШІ-чернетка у додатку «Фото», а також нові можливості Siri, включаючи покращені відповіді.

Ось загальний список:

  1. Поліпшені відповіді: відповіді Siri будуть покращені завдяки новій системі інтелектуальних відповідей.
  2. Нові голоси: Siri отримає нові, більш реалістичні голоси для більш природних розмов та покращену функціональність для введення тексту у Siri.
  3. Покращене керування відтворенням: Siri зможе керувати відтворенням музики з іншого пристрою. Наприклад, з iPhone вона керуватиме відтворенням на Mac. Однак, поява цієї функції може бути відкладена.
  4. Контроль: Siri зможе надавати зведення сповіщень.

Серед інших нових функцій очікується поява розумних відповідей у ​​додатку «Повідомлення», видалення об’єктів з фотографій у додатку «Фото», а також включення голосових нотаток та вирішення математичних формул у додатку «Нотатки».

Крім функцій штучного інтелекту, iOS 18 з’являться можливості кастомізації. Все вказує на те, що іконки на домашньому екрані можна буде вільно розташовувати і навіть змінювати їх колір. Однак, ці та інші нові функції повинні бути підтверджені на WWDC 2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: