Моделі iPhone 16 Pro підтримуватимуть запис відео 4K/120 кадрів на секунду

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутні моделі iPhone 16 Pro можуть отримати можливість запису 4K-відео зі швидкістю до 120 кадрів за секунду, згідно з інформацією від надійних джерел, яку наводить звіт 9to5Mac. Наразі всі чотири моделі iPhone 15 можуть записувати 4K-відео з максимальним значенням 60 кадрів за секунду.

Реклама

В повідомленні також зазначається, що Apple тестувала можливість запису 8K-відео на iPhone 16 Pro, але поки не ясно, чи ця функція буде реалізована в остаточній версії. Оскільки 8K-відео має роздільну здатність близько 33 мегапікселів, очікується, що 48-мегапіксельні основна і ультраширока камери на iPhone 16 Pro зможуть записувати 8K-відео, тоді як 12-мегапіксельна телефотокамера не зможе. Чутки також свідчать про те, що iPhone 17 Pro Max наступного року може бути обладнаний 48-мегапіксельною телефотокамерою, що дозволить записувати 8K-відео.

Інші згадані деталі включають підтримку нового формату зображень JPEG-XL, кнопку Capture/Camera для сторонніх додатків, а також 5-кратний оптичний зум, який був представлений у iPhone 15 Pro Max.

Очікується, що Apple представить нову лінійку iPhone 16 на спеціальному заході, який відбудеться в понеділок.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ