Російські власники iPhone втратили доступ до 7000 додатків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не пощастило і жителям Республіки Білорусь – з їхнього місцевого розділу Apple App Store було видалено майже 6000 програм.

Дослідницька компанія Sensor Tower розповіла про те, як сильно війна з Україною позначилися на російських власниках iPhone та іншої техніки з яблуком на корпусі.

Як з’ясувалося, за три тижні, що пройшли з 24 лютого, російський розділ Apple App Store “очистився” від 6982 додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за Росією “санкціонувати” App Store взялися і для білорусів — їхній розділ фірмового магазину за три тижні недорахувався 5900 додатків.

Серед додатків, що зникли з Росії, можна відзначити фірмові представництва Coca-Cola і H&M, каналу Eurosport, а також твори ігрових студій Zynga, Supercell і Take-Two.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgsminfo.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.