Samsung випустить “вбивцю” шоломів Oculus Quest 3 і Apple Vision Pro наприкінці 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готує власну революцію у світі віртуальної реальності, для чого компанія випустить власний AR-шолом.

Новинка може стати серйозним конкурентом для Oculus Quest 3 і Apple Vision Pro. Очікується, що пристрій, який отримав кодову назву “Infinite”, представлять у II половині 2024 року.

Гарнітура, про розробку якої ходили чутки вже давно, отримає спеціальну версію Android від Samsung від Google і працюватиме на чипі Snapdragon. Спочатку передбачалося, що девайс дебютує цього року, але плани змінилися після анонсу Apple Vision Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung планує анонсувати шолом на заході Unpacked у серпні, разом із запуском нових моделей Galaxy Z Fold 6 і Flip 6. Однак початок продажів заплановано на грудень 2024 року, що складе майже рік після початку поставок Vision Pro від Apple, запланованих на початок 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.