iPhone 12 вийде в абсолютно новому забарвленні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випустить смартфони з лінійки iPhone 12 в новому кольорі. Згідно з даними перевіреного інсайдера Макса Вайнбаха, смартфони будуть представлені в темно-синьому кольорі Navy Blue.

iPhone 12 вийде в абсолютно новому забарвленні, айфон 12

Вперше про плани Apple по випуску iPhone 12 в темно-синьому кольорі стало відомо на початку 2020 року. Про це повідомив Вайнбах, що довідався про нововведення від своїх джерел в Apple. Тепер же вони остаточно підтвердили вихід нових моделей iPhone в новому кольорі.

Темно-зелений колір Midnight Green, в якому вийшли iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, буде замінений новою темно-синім забарвленням. Крім цього, нові iPhone повинні будуть вийти в класичних сірому, сріблястому і золотих кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий 5,4-дюймовий iPhone 12 виявиться більш компактним, ніж передбачалося раніше. За останніми даними інсайдерів, габарити смартфона будуть схожі з 4,7-дюймовими моделями iPhone, включаючи новітній iPhone SE 2-го покоління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.