Розкрито ціну повнорозмірних навушників AirPods Studio

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові повнорозмірні навушники Apple отримають назву AirPods Studio. Згідно з даними інсайдера Джона Проссером, ціна навушників складе $ 349 (близько 9 369 гривень без урахування податків).

Джерела Проссера з’ясували, що нові AirPods Studio розробляються під кодовою назвою B515. Модель може бути випущена в 2020 році. Очікується, що анонс відбудеться на конференції WWDC 2020 або на осінній презентації Apple.

AirPods Studio стануть найдорожчими навушниками з лінійки AirPods – ціна моделі складе $ 349. Вартість буде обумовлена ​​форм-фактором навушників. AirPods Studio будуть першими повнорозмірними навушниками Apple. Для порівняння, AirPods Pro з системою шумозаглушення продаються за ціною $ 249.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.