iPhone 16 Pro Max отримає новий тип акумулятора

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple в iPhone 16 Pro Max використовуватиме акумулятор із підвищеною щільністю енергії, що дозволить збільшити час автономної роботи при тому ж розмірі акумулятора або отримати такий самий час роботи від батареї меншого розміру.

Реклама

У своєму останньому дослідженні ланцюжка поставок, Куо зазначає, що щільність енергії (Втч/кг) елементів батареї в iPhone 16 Pro Max буде збільшена, що «має перевагу в більш тривалому часі автономної роботи при тому ж розмірі батареї або меншому розмірі, але при тому часу автономної роботи».

За словами Куо, щоб уникнути перегріву акумулятора, Apple вперше використовує корпус для батареї з нержавіючої сталі як тепловий ізолятор.

Нержавіюча сталь не так ефективно відводить тепло, як алюміній, але вона більш міцна і менш схильна до корозії. Використання корпусу з нержавіючої сталі також знижує складність вилучення батареї, що допоможе Apple у майбутньому відповідати вимогам Європейського союзу щодо заміни батарей мобільних телефонів.

Якщо масове виробництво акумуляторів нової конструкції пройде успішно, то, на думку Куо, новий дизайн буде використаний у всіх моделях iPhone 17 наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ