Bosch представила тест на COVID-19 – він робиться 2,5 години і його не треба відправляти в лабораторію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bosch представила новий тест на коронавірус, який робиться всього 2,5 години. Про це пише Bloomberg.

Можливість тестування на Covid-19 розглядається як ключова змінна в обмеженні поширення коронавірусу. Зазвичай пацієнти зараз чекають своїх результатів кілька днів, в Україні це займає близько тижня.

Нові тести від Bosch показують результати наявністі коронавірусу і ще дев’яти інших різних вірусів в крові людини за 2,5 години. Точність цього тесту – 95%. При цьому важливою його відмінністю від інших розробок є відсутність необхідності відправляти його в спеціальні лабораторії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому тесті використовується платформа молекулярної діагностики Vivalytic, розроблена відділом охорони здоров’я Bosch пристрої на цій платформі вже використовуються в лікарнях, лабораторіях і медичних установах для діагностики ряду бактеріальних і вірусних захворювань, включаючи грип і пневмонію. Новий тест Covid-19 буде доступний в Німеччині в квітні і в цьому ж часі почне продаватися на міжнародних ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.