Оновлення Windows 11 24H2 можливе лише двома способами

Час читання: 2 хв.

Microsoft почала писати перші частини коду ядра Windows мовою програмування Rust минулого року. З оновленням Windows 11 до версії 24H2 перехід цією мовою триває. Rust вважається особливо безпечним.

Реклама

Перехід з C++ на Rust
Таким чином, ці фундаментальні зміни мають забезпечити велику безпеку у майбутньому. Робота над переходом з C++ на Rust у Windows 11 розпочалася, звичайно, набагато раніше, але практичне тестування змін у рамках програми Windows Insider розпочалося лише у серпні 2023 року.

Тепер Microsoft готова впровадити зміни для всіх користувачів, оскільки роботу над версією Windows 11 24H2 завершено. “Німеччина”, як називають проект, вважається важливою віхою в подальшому розвитку Windows. Комерційні релізи плануються з двома оновленнями Windows 11 2024 (які вже випущені для апаратних партнерів і будуть запущені як оновлення восени), а також Windows Server 2025 і Azure Stack HCI, версія 24H2.

Однак ця фундаментальна зміна не обійшлася без каверзи: Microsoft повинна переконатися, що все працює гладко і користувачі не зіткнуться з труднощами при оновленні. Оскільки в ядрі відбувається безліч змін, зробити це буде не так просто.

Зараз читають  Небезпека мобільних додатків: як захистити свої дані та зберегти конфіденційність

Тому Windows вирішила дозволити користувачам переходити з більш старої версії Windows на нову 24H2 тільки двома способами: Так зване оновлення на місці або оновлення на місці, яке може бути виконане як вручну за допомогою Media Creation Tool, так і за допомогою інсталяційного носія на завантажувальному USB -накопичувачі, DVD-диску або безпосередньо на ПК.

Вбудована функція оновлення Windows
Другий варіант – це інтегрована функція оновлення Windows, але при цьому вам доведеться почекати, доки оновлення не буде запропоновано компанією Microsoft.

Попередні оновлення функцій Windows 11 включали так звані пакети розширення, які просто активували нові функції. Це також дозволило скоротити процес оновлення до декількох хвилин, як і у випадку оновлення системи безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.