Нові навушники Apple з’явилися в продажу без анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У магазині Walmart в Нью-Йорку були помічені навушники Powerbeats 4 від компанії Apple. Це дуже дивно і незвично, адже вони ще не були анонсовані офіційно.

Навушники коштують 149 доларів, що на 50 доларів дешевше, ніж попередня модель Powerbeats на старті продажів, і на стільки ж дорожче, ніж вона ж в періоди розпродажів.

Інформація про навушниках Powerbeats 4 вперше з’явилася на основі витоків з коду поновлення iOS 13. У них оновлений дизайн і 15 годин автономної роботи від однієї підзарядки. Як і в AirPods або AirPods, в цих навушниках використовується чіп Apple H1, завдяки якому можна взаємодіяти з Siri без використання смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що Walmart виставив Powerbeats 4 в продаж помилково і скоро прибере їх в очікуванні офіційного анонсу. Проте, тепер ми знаємо, як виглядають ці навушники, скільки вони коштують і в яких кольорах будуть запропоновані покупцям.

https://twitter.com/eddiezus/status/1238897744007307264?s=20

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.