Найкращі безкоштовні ігри від Steam на 2024 рік

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

Steam став доступним магазином для комп’ютерних геймерів. Зрештою, в ньому представлені всі версії AAA та деякі з найпопулярніших ігор, в які ви можете грати зараз. Але поряд із преміальними іграми на платформі також є ігри, які нічого не варті. Однак не всі з них як найкращі безкоштовні ігри Steam.

Реклама

Є деякі, які з вашого боку будуть просто марною тратою часу. З іншого боку, є деякі безкоштовні ігри, які краще за платні. Ви хочете скуштувати останні. Хочете кілька рекомендацій щодо цих найкращих безкоштовних ігор Steam? Давайте познайомимо вас із деякими з них.

COUNTER-STRIKE 2 – НАЙКРАЩА БЕЗКОШТОВНА ГРА STEAM

Реклама

Здається майже злочином починати цей список із чогось, крім Counter-Strike 2. Ця легендарна гра, випущена наприкінці 2023 року, вдихнула нове життя у франшизу завдяки своїй моделі безкоштовної гри. Пройшли дні початкового платного доступу Counter-Strike: Global Offensive. Valve зробила CS2 доступною для всіх із самого початку.

Що стосується відмінностей, CS2 зберігає основний ігровий процес та особливості CS:GO. Але в них є багато покращень. Нова механіка, приголомшливі візуальні ефекти та більш плавна взаємодія в цілому – ось деякі з помітних змін. Вони перетворюють її на любовне послання класичному FPS, яким геймери дорожили роками. У 2024 році, завдяки статусу безкоштовної гри, гра Counter-Strike стане більш доступною, ніж будь-коли.

DOTA 2 – КРАЩА БЕЗКОШТОВНА MOBA-ГРА В STEAM

Ще одна перлина корони Valve, Dota 2, продовжує безроздільно правити як потужна гра в MOBA (розрахована на багато користувачів онлайн-бойова арена). У той час як League of Legends, можливо, користується ширшою популярністю, вплив Dota 2 на жанр незаперечний.

Дебютувавши у 2013 році з моделлю free-to-play (незвичайною на той час!), Dota 2 зайняла унікальне місце. Вона дійсно має схожість з League of Legends. Але невпинна популярність Dota 2 походить з її неймовірно складного ігрового процесу. Освоєння її тонкощів забезпечує нескінченну глибину та реграбельність. Звичайно, початкова крива навчання трохи крута. Але якщо ви впораєтеся з цим, на вас чекають кращі часи.

TEAM FORTRESS 2 – НЕПІДЛАДНА ЧАСИ КЛАСИЧНА ГРА, ДОСТУПНА БЕЗКОШТОВНО В STEAM

Задовго до того, як шутери з героями стали мейнстримом Overwatch 2, може похвалитися вражаючим масштабом. Однак протягом майже двох десятиліть TF2 витримувала випробування часом завдяки ідеально збалансованому складу дев’яти різних персонажів.

Такий акцент на балансі означає, що нові герої не додаються, щоб порушити усталену мету. Але не беріть це за брак контенту! Нова зброя та модифікації зберігають актуальність, забезпечуючи незмінну привабливість TF2. Незвичайна чарівність гри і непередбачуваний ігровий процес, що розвивається, що проявляється в кожному матчі, є доказом її довговічності. Щиро кажучи, було б не дивно, якби TF2 захоплювала гравців ще десять років!

DESTINY 2 – ВІДМІННА ГРА З ПЕРЕСТРІЛКАМИ І КООПЕРАТИВОМ У STEAM

Початковий запуск Destiny 2 у 2017 році був не найгладшим, але за роки невпинних оновлень та доробок Bungie перетворила її на приголомшливий безкоштовний MMO-шутер. Щорічно з’являються нові сезони, події та велика кількість контенту, завдяки чому ігровий процес постійно розвивається.

Однією з найсильніших сторін Destiny 2 є її функціональність для розрахованої на багато користувачів гри. Об’єднуйтесь з друзями, незалежно від їхньої платформи – рейди та інші спільні дії стануть простішими! Але не почувайтеся зобов’язаним об’єднуватися в команду; Destiny 2 процвітає як соло, так і в PvE-режимі також. Така глибина та реграбельність роблять цю гру, до якої ви можете повертатися рік за роком.

У той час як затяті гравці, можливо, зрештою захочуть придбати DLC для повного досвіду, існує дивовижна кількість контенту, в який можна грати абсолютно безкоштовно. Отже, беріть друзів (або вирушайте поодинці!) і станьте легендою, не витративши жодної копійки!

OVERWATCH 2 – ЩЕ ОДНА БЕЗКОШТОВНА ГРА STEAM У ЖАНРІ СТРІЛЯЛКИ З ГЕРОЯМИ

Перехід Overwatch 2 на безкоштовну версію можливо був спірним рішенням. Однак однією перевагою, яку може оцінити кожен, є його доступність. На даний момент Overwatch 2 вважається наймасштабнішим і багатофункціональним екшеном із героями.

Завдяки складу, що перевищує 30 різноманітних героїв, кожен з яких має індивідуальність, унікальні здібності та окремі ролі, які потрібно освоїти, Overwatch 2 пропонує приголомшливу глибину стратегічних можливостей. Розробники роблять все більш захоплюючим, пропонуючи постійний потік нових героїв, карт та інноваційних ігрових режимів. Результат? Постійно розвивається, який гарантовано надовго вас зацікавить.

LOST ARK – БЕЗКОШТОВНА ГРА В ЖАНРІ ARPG І MMO У STEAM

Через кілька років після підкорення корейської аудиторії Lost Ark прибув на західні береги 2022 року. У цій захоплюючій назві поєднуються захоплюючі елементи action RPG Diablo та складна побудова світу MMO. Результат? Це явище досягло рекордної кількості гравців у Steam, перевершивши навіть таких гігантів, як Dota 2 та CS:GO.

Lost Ark може похвалитися 15 класами для підкорення та безліччю можливостей для відпочинку у перервах між битвами та підходить широкому колу любителів MMO. Незалежно від того, ви шукаєте нову MMO-пригоду або терпляче чекаєте на Diablo 4, Lost Ark пропонує привабливу і абсолютно безкоштовну альтернативу для вгамування вашої спраги епічного видобутку і захоплюючих битв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ