Microsoft вирішила оновити Windows 7 не дивлячись на закінчення офіційної підтримки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft випустила нове доповнення для Windows 7. Таким чином технологічний гігант порушив дане раніше слово, згідно з яким їх застаріла система, отримала оновлення.  Windows 7 все ще користується величезною популярністю, але настільна операційна система надалі не отримає жодного апдейта- заявила компанія.

За словами компанії, вона зробила одне-єдине виключення після закінчення підтримки Windows 7 в зв’язку з тим, що крайнє оновлення від 14 січня принесло досить помітну неприємність для користувачів системи. Так, у багатьох власників комп’ютерів на Windows 7 шпалери на робочому столі перетворювалися в звичайний однотонний чорний фон. Саме цю проблему новие оновлення і покликане вирішити.

Представники Microsoft зробили окремий акцент на тому факті, що крайнє оновлення виправляє лише даний баг і нічого більше, так що формально вона практично не порушила даного раніше слова. До слова, сам патч вийшов для Windows 7 SP1 і Server 2008 R2 SP1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОWindowslatest

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.