LG: ми зробимо переворот на ринку смартфонів в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Десь до 2010 року LG була лідером на ринку смартфонів. Але ряд стратегічних прорахунків і кілька невдалих моделей змусили компанію відкотитися на нижні рядки чарту найбільших виробників смартфонів. Тепер компанія знаходиться в ролі наздоганяючого, а виробництво мобільних пристроїв збитково для неї.

Але LG не втрачає надію зробити мобільний бізнес прибутковим. Уже і час позначено, коли це має статися – 2021 рік. Про це повідомив генеральний директор LG Electronics, в рамках відвідування виставки CES 2020.

«З огляду на якість продуктів і зміну асортименту, яке ми готуємо, а також нові продукти в сегменті преміум-пристроїв, ми думаємо, що зможемо здійснити переворот у 2021 році», – заявив глава компанії Брайан Квон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В його словах не було ніякої конкретики в частині того, які преміальні пристрої планує випустити LG. Але серед них цілком може виявитися складний мобільник. По крайній мірі, Брайан Квон заявив про те, що вони хочуть випустити «преміальний і інноваційний продукт» з гнучким дисплеєм. Але поспішати з його випуском вони не мають наміру, навіть якщо його створення займе більше часу, ніж у конкурентів.

Мобільний бізнес перестав приносити дохід LG, починаючи з другого кварталу 2015 року. На даний момент компанія ось вже 19 кварталів не може вивести його на рівень прибутковості. З метою оптимізації витрат на виробництво смартфонів, компанія перенесла їх виробництво з Південної Кореї до В’єтнаму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.