Представлений захищений смартфон із величезною батареєю та дуже гучним динаміком

Представлений захищений смартфон із величезною батареєю та дуже гучним динаміком
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Ulefone презентувала новий захищений смартфон. Модель Armor 26 Ultra точно підійде любителям послухати музику далеко від цивілізації.

Особливістю новинки став гучний динамік на задній панелі смартфона. Він видає потужність 121 дБ – це порівняно з шумом відбійного молотка. А для зручності девайс оснастили великою батареєю на 15600 мАг. Її вистачить на майже 73 дні роботи у режимі очікування. Підтримується швидке заряджання 120 Вт. Усього п’яти хвилин зарядки достатньо для дев’яти днів у режимі очікування. Крім того, телефон може підрядити по кабелю інші пристрої, у тому числі iPhone в режимі швидкого заряджання.

Усередині встановлений процесор MediaTek Dimensity 8020. Смартфон отримав 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 512 ГБ. IPS-екран діагоналлю 6,78 дюйми з роздільною здатністю Full HD+ підтримує частоту оновлення 120 Гц. Для фото та відео використовується 200-мегапіксельна камера Samsung ISOCELL HP3. Також для зйомки можна застосувати датчик нічного бачення на 64 Мп, надширококутний сенсор 50 МП або телефото з 3,2-кратним оптичним масштабуванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон захищений від пилу та вологи за стандартами IP68/IP69К. Також він отримав сертифікат захисту від ударів та падінь MIL-STD-810H. Розблокувати смартфон можна за допомогою передньої камери або бокового сканера відбитків пальців. Підтримуються мережі 5G і Wi-Fi 6. Є бічна кнопка, що настроюється для різних функцій, інфрачервоний порт, який дозволяє використовувати девайс як пульт. Смартфон працює на ОС Android 13.

Продаж Ulefone Armor 26 Ultra стартує 13 травня на AliExpress. Вартість новинки поки що не розкривається. Також можна придбати версію смартфона з антеною, яку можна використовувати як рацію.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОulefone.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.