Xiaomi додала в смартфони нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі смартфонів Xiaomi і Redmi, які проживають на міжнародному ринку, тобто в Європі, Україні, США та інших країнах світу за межами Китаю, часто скаржаться на те, що прошивка MIUI не володіє широкими можливостями для кастомізації, тому всі смартфони користувачів, в цілому, виглядають майже ідентично. Китайська корпорація вирішила вбудувати в свою прошивку додаток під назвою MIUI Launcher, а має таку можливістю кастомізації інтерфейсу. За рахунок цього всі власники мобільних пристроїв зможуть легко і просто міняти розмір іконок, вибивати тип сортування програм та ігор, створювати папки різних кольорів, а також використовувати безліч інших можливостей, аж до заміни іконок на кастомниє і, крім того, створення шорткати, тобто швидких дій.

Додаток MIUI Launcher було вбудовано в смартфони китайської корпорації і раніше, проте з якихось причин можливості кастомізації в такому не було, принаймні в міжнародній версії прошивки. Тепер же все зміниться. Нова функція стане доступна всім власникам смартфонів Xiaomi, які зараз працюють на прошивці MIUI 11, а вона, нагадаємо, доступна на приблизно 50 моделях телефонів, випущених на ринок за останні 3 – 5 років. Разом з таким вкрай корисним і новим нововведенням, оновлене програмне забезпечення принесе з собою нову анімацію для розпізнавання відбитків пальців, що поліпшить візуальну привабливість всієї ОС, зробивши її більш приємною для очей.

Очікується, що апдейт з подібними можливостями вийде для мобільних пристроїв компанії Xiaomi вже в найближчі кілька тижнів, тому чекати його релізу занадто довго не доведеться. Оновлення буде поширюватися «по повітрю», а значить без будь-яких зайвих складнощів завантажити і встановити його зможуть усі бажаючі. Головне перед початком цього процесу не забути зарядити батарею смартфона щонайменше на 50% і, крім того, зробити резервну копію. Хоч зазвичай майже завжди процес оновлення і відбувається без проблем, але іноді виникати вони все ж можуть, і до цього обов’язково потрібно бути готовим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.