Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж флагманський смартфон Galaxy S24. Це буде першим випадком, коли складний пристрій пропонує кращі камери порівняно з пристроями серії S. Інформація про таке покращення отримана від незвичайного джерела, але її достовірність поки що не підтверджена.

Реклама

Система камер у пристроях серії Galaxy S24 вже вражає, надаючи пристойну базову та версію Plus. Вона включає 50-мегапіксельний основний сенсор з OIS, 12-мегапіксельний ультум та 10-мегапіксельну камеру з 3-кратним телефото. Користувачі були б задоволені, якби така ж система камер використовувалася в Galaxy Z Fold 6, але Samsung, здається, має інші плани щодо цього.

Поки немає додаткової інформації про те, в чому конкретно полягатиме поліпшення системи камер у Galaxy Z Fold 6 в порівнянні з Galaxy S24. Але до липня вже не так далеко, тому скоро ми дізнаємось більше подробиць. Samsung планує представити Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 та Galaxy Ring 10 липня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ