Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія планує перейти із Samsung Foundry на TSMC для своїх процесорів Tensor. Інсайдер Revegnus заявив, що TSMC вироблятиме чіпсети для серії Pixel 10 і наступних моделей, використовуючи передовий 3-нм техпроцес компанії.

Реклама

Цей перехід знаменує собою значний відхід від давньої співпраці Google із Samsung, яка робила всі попередні Tensor. TSMC відома виробництвом більш ефективних процесорів, про що свідчить різниця у продуктивності між Snapdragon 8 Gen 1 виробництва Samsung та Snapdragon 8 Plus Gen 1 виробництва TSMC.

У рамках підготовки до цього переходу Google розширює свій науково-дослідний центр на Тайвані та наймає додаткових місцевих інженерів-напівпровідників. Зміни спрямовані на підвищення “ефективності та продуктивності” пристроїв Pixel.

Хоча перехід на TSMC обіцяє покращення, немає жодної впевненості в тому, що TSMC збереже свою перевагу над Samsung Foundry у 3-нм виробничому вузлі на той час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandroidauthority.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: