У мережі показали новий дизайн Windows 10 від Apple: відео

Новинка сподобається далеко не всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows і macOS і раніше залишаються конкурентами на ринку настільних ОС, а Microsoft і Apple прагнуть до розробки нових функцій, які дозволять їх продуктів відрізнятися від конкурента. Втім, дизайнери показали, як би виглядала Windows 10, якщо б дизайном інтерфейсу займалася б Apple. Судячи з відео, можна помітити знайомі елементи інтерфейсу від Apple з їх фірмовими колірними палітрами і закругленими краями.

І хоча деяким подобається новий напрямок, що Microsoft вибрала для своєї операційної системи, інші хочуть, щоб компанія пішла по стопах Apple і зробила Windows більш схожою на macOS. Втім, цього не станеться, так як компанії між собою конкурують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.