Компанія Huawei розповіли,яким вони бачать майбутнє 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Баченням поділився глава бразильського відділення компанії

Виступаючи на великому телекомунікаційному заході в Сан-Паулу, Деррік Сан (Derrick Sun), який очолює бразильське відділення компанії Huawei, розповів про розгортання мереж 5G.

За його даними, 56 країн вже розгорнули мережі 5G, а в 40 країнах вже запущені в тому чи іншому вигляді послуги 5G.

До 2021 року спектр для 5G буде виділено більше ніж в 70 країнах. Компанія Huawei Technologies, яка є найбільшим в світі постачальником комунікаційного обладнання, очікує, що до 2025 року доступ до послуг 5G в усьому світі отримають близько 480 мільйонів домогосподарств.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Бразилії, де проходить згаданий захід, аукціон, на який буде виставлено спектр частот для 5G, повинен бути проведений в наступному році. Зараз йде тестування, після якого будуть визначені точні терміни аукціону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОReuters

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.