Panasonic представила унікальну бездзеркальну камеру для соціальних мереж

Час читання: 2 хв.
Panasonic представила унікальну бездзеркальну камеру для соціальних мереж

Компанія Panasonic представила нову повнокадрову бездзеркальну камеру Lumix S9. Вона отримала змінний об’єктив та інші можливості.

РЕКЛАМА

За функціями новинка схожа Lumix S5 II. Однією з головних відмінностей став компактніший корпус, у якого немає передньої рукоятки. Важить камера лише 403 грами. Інша фішка новинки – кнопка LUT на задній панелі. Завдяки їй користувач може швидко змінювати шаблони корекції кольору. Усього можна зберігати до 40 налаштувань.

Lumix S9 отримала повнокадровий сенсор на 24,2 Мп зі світлочутливістю матриці ISO 100-51200. Для стабілізації використовується п’ятиосьовий модуль IBS. Камера може знімати 10-бітне відео з роздільною здатністю до 6К із частотою 30 кадр/с. Зйомка 60 кадр/с доступна для 4K-відео. Електронний видошукач при цьому відсутній, є 3-дюймовий РК-дисплей.

Для камери випустили новий додаток Lumix Labs. Воно дозволяє редагувати та публікувати фото та відео, зняті за допомогою Lumix S9. За допомогою програми можна швидко розмістити контент у соціальних мережах. Користувач може підключити зовнішній накопичувач через USB-C передачі даних, є і Mini HDMI. Також це можна зробити за допомогою Wi-Fi або Bluetooth 5.0. Придбати Lumix S9 можна у темно-оливковому кольорі, синьому, червоному та чорному. Новинка доступна для замовлення за 1500 доларів (60 000 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.