У менеджері паролів Google з’явиться спільний доступ

Час читання: < 1 хв.
У менеджері паролів Google з'явиться спільний доступ

Користувачі менеджера паролів Google можуть ділитися даними з іншими людьми. Як пише Android Authority, дізнатися паролі зможуть найближчі люди.

РЕКЛАМА

Нова фішка з’явилася у новій версії «Служб Google Play» 24.20. Тепер користувачі можуть ділити паролі з членами сімейної групи. Її учасники зможуть отримати доступ до даних, якими погодиться їхній власник. Для цього потрібно відкрити дані про один із збережених облікових записів, а потім відправити його комусь із групи. А сторонні люди не можуть отримати доступ.

Поки функція з’явилася не у всіх користувачів. Зазначається, що наявність останньої версії «Сервісів Google Play» не гарантує, що вдасться використовувати фішку. Ймовірно, її поступово розширять на всіх користувачів найближчим часом. Також поки не вдасться поділитись паролями у версії Google Chrome для комп’ютерів. Там такої функції немає, і невідомо, коли вона з’явиться.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.