В Україні скасують роумінг із п’ятьма країнами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше скасування плати за роумінг для українців анонсували у Польщі.

До 2020 року в Україні, Молдові, Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані запрацює єдиний роумінговий простір. Про це повідомляє керівник відділу програм допомоги ЄС в Україні «Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура та навколишнє середовище» Йоганнес Баур, пише Liga.net.

Після підписання договору між країнами, плату за роумінг скасують. Крім цього, Україна планує скасувати роумінг з усіма країнами Євросоюзу, але поки невідомо, коли це запрацює. Йоганнес Баур зазначає, що спершу в Україні під’єднаються до єдиної зони з країнами Східної Європи, а потім – з іншими європейськими державами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.