Facebook заполонили віруси: мільйони користувачів у паніці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі соціальної мережі Фейсбук отримують файл: “video_91381.bz”, який маскується під відео, але насправді у нього запакований файл-вірус. Раптово, але повідомлення пересилають невідомі користувачі, які можуть бути ботами. Ми настійно не рекомендуємо відкривати подібного роду файли, які приходить від невідомих акаунтах. Те ж саме стосується і електронних листів, які мають файли з вбудованими вірусами.

Департамент кіберполіції, щоб уникнути зараження своїх комп’ютерів, радить користувачам:

  • не відкривати листи від сумнівних адресатів із сумнівним змістом. Перед відкриттям краще отримати підтвердження відправника такого листа іншими можливими засобами зв’язку;

  • встановити ліцензійне програмне забезпечення, операційної системи і використовувати антивірусні програми;

  • систематично оновлювати операційну систему і програмні продукти;

  • не надавати доступ стороннім особам до персонального комп’ютера.

Якщо не прислухатися до таких порад, хакери можуть швидко отримати доступ до ваших даних, і навіть керувати коштами, які знаходяться на вашій бакнковской карті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОznaj.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.