Чудки: Counter-Strike 2 чекають суттєві зміни

Час читання: 2 хв.
Чудки: Counter-Strike 2 чекають суттєві зміни

За словами інсайдерів, у другій частині культового тактичного шутера можуть з’явитися революційні зміни, які можуть змінити уявлення про гру. Давайте розберемося, що нас чекає в найближчому майбутньому, від нового ігрового режиму до поліпшення боротьби з шахраями.

Реклама

На думку відомих аналітиків, що працюють в сфері шутерів Counter-Strike, і інсайдерської компанії Turcs2, в Counter-Strike2 є серйозні нововведення. Однією з ключових змін, за його словами, є можливість розширення системи Overwatch, яка дозволить спільноті гравців використовувати чіти для перевірки підозрілих збігів. До цих пір доступ до цього інструменту був обмежений, але він відразу ж стане доступний більшості користувачів і захистить гру захищайте сервер від шахраїв більш ефективно.Від 1 до Кри

Ще одним важливим моментом може стати додавання до гри еквалайзера гучності. Це дозволить гравцям самостійно налаштовувати гучність різних звукових ефектів – кроків, пострілів, фонових звуків тощо. Така персоналізація звукового балансу допоможе покращити ігрове сприйняття та тактичні можливості.

Зараз читають  Basemark представила новий графічний тест Breaking Limit

Але, мабуть, найяскравішим нововведенням стане додавання до Counter-Strike 2 нового ігрового режиму під назвою Retake. Як стверджує інсайдер, це буде офіційний режим, який дозволить гравцям відпрацьовувати навички у ситуаціях повернення контролю за локацією. Фанати давно чекали на можливість більш глибоко прокачувати свої тактичні вміння, і Retake, швидше за все, приверне до себе чимало гравців.

Крім того, згідно з припущеннями, професійні гравці, які показали успішні результати на турнірі PGL Major 2024 у Копенгагені, таки отримають свої заслужені трофеї. Хоч це і не так важливо для пересічних гравців, але стане почесною подією для успішних кіберспортсменів.

Загалом, судячи з витоків, ми маємо всі підстави очікувати, що Counter-Strike 2 зазнає серйозних змін, які здатні вивести легендарний шутер на новий рівень і залучити до гри ще більше шанувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.